Branntetting: branntetteprodukter fra Thermax Norge AS

 

Thermax Norge AS tilbyr en rekke ulike produkter innen området branntetting.

Her følger beskrivelse av fire produktkategorier innen branntetting:

  • Støpbare masser
  • Rørmansjetter
  • Brannfugemasse
  • Ettertrekkingsrør
   
 
   

Brannfugemasse: Fugemasse fra Thermax Norge AS

Intu-Plus A akryl fugemasse er en en-komponent "svellende fugemasse". Basert på akryl-emulsjon gir fugemassen en fleksibel fuge i en rekke ulike brannklassifiserte konstruksjoner. Leverandør er Thermax Norge AS.

Intu-Pluss A akryl fugemasse kan brukes til:

  •   branntetting av horisontale og vertikale fuger i branncellebegrensede vegger og dekker
  •   branntetting av mindre kabel gjennomføringer
  •   branntetting rundt ventilasjonskanaler
  •   branntetting fuging rundt brannklassifiserte dører


           
 
Branntettemasse: Fire Stop fra Thermax Norge AS

Fire Stop Branntettemasse er et tørt hvitt pulver bestående av uorganiske komponenter og perlite. Når det blandes med vann, dannes herdet termisk branntettemasse for bruk til tetting av tekniske gjennomføringer som bryter brannklassifiserte vegger og dekker.

Fire Stop Branntettemasse kan brukes til:
  •   branntetting av kabler, rør og ventilasjonskanaler.

 

 

  
Brannplate: Thermax Brannplate

Thermax Brannplate
er designet for å beholde brannmotstanden i brannklassifiserte vegger og dekker, der disse blir brutt av en eller flere tekniske gjennomføringer.

Thermax Brannplate er tilgjengelig med dekkmaling på en eller to sider, valgt utfra installasjonshensyn og brannmotstand.

Thermax Brannplate brukes på byggeplass sammen med Intu-Plus A for tetting rundt gjennomføringer og mot tilstøtende veggfelt.
   
 
Rørmansjett: Thermax Rørmansjett

Thermax Rørmansjett
er designet for å opprettholde brannmotstanden i brannskillende vegger og dekker, når disse brytes med gjennomgående plastrør, kabler i bunt, og kan brukes på vegger og dekker av gips, mur eller betong.

Thermax Rørmansjett har en varmeekspanderende innside og festes rundt de tekniske gjennomføringene med en enkel låseanordning.
   

Rørstruper: Thermax Rørstruper

Thermax Rørstruper er designet for å opprettholde brannmotstanden i brannskillende vegger og dekker, når disse brytes med gjennomgående plastrør, kabler i bunt, og kan brukes på vegger og dekker av gips, mur eller betong.

Thermax Rørstruper består av et plastinnpakket grafittbasert svellende materiale som reagere på varme og tetter hullrommet ved brann.For mer informasjon kontakt: salg@thermax.no
Eller på telefon 67975500.


Til toppen