Om oss

Bransjeledende innen brannvern

Thermax er en bransjeledende totalleverandør innen brannvern og brannsikring. Selskapet ble etablert i 1990, som en av de første aktørene i Norge innen passiv brannsikring. I dag består vi av ca. 50 ansatte fordelt på flere avdelingskontorer. Sammen med våre leverandører og samarbeidspartnere bidrar vi til å bedre brannsikkerheten i hele Norge.

Tidslinje


1990

Thermax AS etableres som en av de aller første aktørene i Norge innen Passiv Brannsikring.


1997

Bygg og Brannsikring Østlandet etableres i Vestfold og utvikler seg på Østlandet.


1999

Vestfold Brannsikring etableres i Vestfold og utvikler seg på Østlandet.


2005

Thermax AS kan kalle seg totalleverandør innen området brannvern og -sikring med avdelingskontorer over hele Norge. Selskapet har også utviklet seg til å bli den største aktøren i bransjen.


2021

Selskapet BH Invest & Holding etableres med en strategi om å ta et Industrielt lederskap innen Brannsikring. Overtar 100% av aksjene i selskapene Vestfold Brannsikring, Bygg & Brannsikring Østlandet samt Thermax Norge.


2022

Disse tre selskapene slås sammen under Thermax AS.
Selskapene Norfug og Brannsikringsvirksomheten i Norbras blir også en del av Thermax , henholdsvis den 01.04 og den 01.07.

Thermax får da en omsetning på rundt 60 MNOK med rundt 50 ansatte.


Vi tar industrielt lederskap

I Thermax har vi en tydelig strategi om å ta et industrielt lederskap innen brannsikring. Som fundament for alt vi gjør, ligger vårt samfunnsoppdrag, som er å bidra til et tryggere samfunn og å sikre verdier. Vi er drevet av vår strategi gjennom vår visjon, misjon og verdier.

Verdiene våre sørger for at du som kunde alltid skal oppleve at vår drift er i henhold til lover og regler. Videre at vår prosjektgjennomføring er basert på ærlighet, og at vi kontinuerlig tilstreber enda bedre og nyskapende kundeleveranser, som også sikrer et forsterket fokus på bærekraft.

Visjon og verdier


Visjon

Vi skal skape faglig stolthet og bli den ledende aktøren innen brannsikring


Misjon

Vi skal ha den beste kunnskapen om og utførelsen av brannsikring i markedet


Verdier

Seriøse-nyskapende-ærlige-bærkraftige


Digitalisering, bærekraft og et bredt spekter av tjenester

Vi opplever at kundene i markedet for brannsikring blir stadig mer opptatt av digitalisering, bærekraft og av leverandører som kan hjelpe innenfor et bredt spekter av tjenester. Industrielt lederskap forutsetter dermed en tydelig strategi innen disse tre verdidriverne.

En felles digital plattform

Fra 1. mars 2022 er alle våre selskaper på én felles digital plattform. Den innebærer at alle ansatte opererer digitalt, noe som sikrer effektive verdikjeder og dokumentasjon i sanntid av alle våre utførte oppgaver hos kundene.

Totalleverandør av brannsikring

Thermax leverer rådgivning, opplæring og konsulenttjenester innen brannsikring, og er totalleverandør av produkter og tjenester innen både passiv og aktiv brannsikring. Målet vårt er at du som kunde skal få dekt alle dine behov for brannsikring av oss.

En offensiv strategi for bærekraft

Vårt overordnede samfunnsoppdrag er å bidra til et tryggere samfunn og å sikre verdier. Bærekraft er en avgjørende del av dette oppdraget. Les mer om vår strategi for bærekraft her.

JOBB
HOS OSS

Vi ser etter flere flinke folk

Thermax er i vekst, og er alltid på utkikk etter flere flinke folk. Send oss en e-post på post@thermax.no.

Ta kontakt
TA KONTAKT I DAG
33 32 99 70
Mer om oss