Thermax vokser videre i Vestfold

Kjære kunde

BH Invest & Holding AS, som eier 100 % av Thermax AS, har overtatt 100% av aksjene i Vestfold Brannteknikk AS den 01.10.2022. 

Gjennom dette kjøpet, vil Thermax Gruppen få en egen operativ avdeling innenfor aktiv brannsikring i Vestfold med solid fotfeste i store deler av landet. 

Vestfold Brannteknikk AS, med tidligere eier Øivind Holm Olsen, er en solid bedrift i Vestfold Regionen med solide kundereferanser og meget godt omdømme i store deler av landet. 

Bedriften har skapt dette gjennom en suksessfull utvikling gjennom hele 39 år og som har gitt en betydelig kompetanse og erfaring. 

Øivind fortsetter som Daglig leder i Vestfold Brannteknikk. Selskapet blir en datterbedrift av Thermax AS. 

Sammen med Thermax Gruppen vil Vestfold Brannteknikk bli en sterk leverandør av aktiv Brannsikring i hele Vestfold – Telemarks Regionen samt de mange kundene andre steder i Norge. 

Kundene er Brannvesenet over hele landet fra Kirkenes til Mandal, noen av landets største industriselskaper som Jotun,Hydro og Yara, private og offentlige eiere av bygninger, entreprenører, forsikringsselskap mv. 

Øivind Holm Olsen og Bjarne Haugen

Bjarne Haugen, som er daglig leder i Thermax AS, sier i en kommentar at Vestfold Brannteknikk AS passer veldig godt inn i vår strategi, og at han er glad for at tidligere eier Øivind Holm Olsen fortsetter som Daglig leder. «Dette tilfører oss ny fagmessig kunnskap med ytterligere kraft og gir oss mange nye muligheter i markedet ved at vi nå kan tilby mer komplette løsninger enn tidligere. Både Thermax AS og Vestfold Brannteknikk AS scorer godt på kundetilfredshet, og de mange gode referansene gir stadig nye oppdrag,» sier Haugen. Han peker på at kjøpet av Vestfold Brannteknikk AS, gjøre Thermax AS til en mer komplett leverandør av aktiv og passiv brannsikring i hele regionen og store deler av Norge. 

Øivind Holm Olsen (Ølle), uttaler: 

«Det ble så stor etterspørsel etter vår kompetanse og service, at det ble behov for å komme inn i et større system. På den måten kan vi bedre levere en bredere service samt sikre kvaliteten på alle våre leveranser og selv få være ute hos kundene og løse problemer» sier Ølle i en kommentar. «For oss var Thermax AS en perfekt løsning.». «Med dette grepet er vi langt bedre rigget for den kraftige veksten vi ser kommer i Regionen, og vi gleder oss til framtiden» avslutter Ølle med. 

Thermax AS vil etter oppkjøpet av Vestfold Brannteknikk AS, ha en årsomsetning på ca. 75 MNOK, og vi ser for oss en fortsatt offensiv vekst fase. 

RELATERTE SAKER

SE ALLE ARTIKLENE

Thermax vokser igjen

Dette er nye Thermax