Thermax vokser videre i Vestfold

Kjære kunde

BH Invest & Holding AS, som eier 100 prosent av Thermax AS, overtok 100 prosent av aksjene i Vestfold Brannteknikk AS den 1. oktober 2022.

Gjennom dette kjøpet vil Thermax Gruppen få en egen operativ avdeling innenfor aktiv brannsikring i Vestfold med et solid fotfeste i store deler av landet.

Vestfold Brannteknikk AS, med tidligere eier Øivind Holm Olsen, er en solid bedrift i Vestfold- regionen med solide kundereferanser og meget godt omdømme i store deler av landet. Bedriften har skapt dette gjennom en suksessfull utvikling gjennom hele 39 år, og opparbeidet en betydelig kompetanse og erfaring.

Øivind fortsetter som daglig leder i Vestfold Brannteknikk. Selskapet blir en datterbedrift av Thermax AS.

Sammen med Thermax Gruppen vil Vestfold Brannteknikk bli en sterk leverandør av aktiv brannsikring i hele Vestfold og Telemark-regionen, samt for de mange andre kundene i resten av landet.

Kundene er brannvesenet over hele landet fra Kirkenes til Mandal, noen av landets største industriselskaper som Jotun, Hydro og Yara, private og offentlige eiere av bygninger, entreprenører, forsikringsselskap med flere.

Øivind Holm Olsen og Bjarne Haugen

Bjarne Haugen, daglig leder i Thermax AS, sier i en kommentar at Vestfold Brannteknikk AS passer veldig godt inn i Thermax’ strategi, og at han er glad for at tidligere eier Øivind Holm Olsen fortsetter som daglig leder.

«Dette tilfører oss ny faglig kunnskap med ytterligere kraft, og gir oss mange nye muligheter i markedet ved at vi nå kan tilby mer komplette løsninger enn tidligere. Både Thermax AS og Vestfold Brannteknikk AS scorer godt på kundetilfredshet, og de mange gode referansene gir stadig nye oppdrag,» sier Haugen.

Han peker også på at kjøpet av Vestfold Brannteknikk AS, gjøre Thermax AS til en mer komplett leverandør av aktiv og passiv brannsikring i hele regionen og store deler av Norge.

Øivind Holm Olsen (Ølle), uttaler:

«Det ble så stor etterspørsel etter vår kompetanse og service, at det ble behov for å komme inn i et større system. På den måten kan vi levere en bredere service og sikre kvaliteten på alle våre leveranser, og selv få være ute hos kundene og løse problemer. For oss var Thermax AS en perfekt løsning. Med dette grepet er vi langt bedre rigget for den kraftige veksten vi ser kommer i regionen. Vi gleder oss til framtiden.»

Thermax AS vil etter oppkjøpet av Vestfold Brannteknikk AS, ha en årsomsetning på cirka 75 millioner kroner, og vi ser for oss en fortsatt offensiv vekstfase.

RELATERTE SAKER

SE ALLE ARTIKLENE

Fugetjenester

Thermax AS vokser igjen og erobrer nye geografiske områder!

Lederskifte i Thermax AS: Bjarne Haugen overfører stafettpinnen til Fredrik Ditlefsen som daglig leder