Manuelle slokkeanlegg

Alle typer manuelt brannslokkesutstyr

Thermax leverer og monterer alle typer av manuelt brannslokkeutstyr, og har brannslokkere med markedets beste kvalitet og slokkeffekter. Vi gir deg fagkyndige råd og veiledning når det gjelder valg av riktig type brannslokker for formålet den skal slokke. Vi utfører også årlig kontroll og service på alle typer av håndslokkeutstyr og brannslanger.

Pulver eller væske?

Alle slokkere som leveres og monteres i Norge skal være godkjent iht. NS-EN 3, som er en europeisk fellesstandard. De skal også være sertifiserte av DNV. Det er et krav i Norge at alle husstander skal ha enten en håndslokker, slokkeklasse 21A eller husbrannslange. De fleste håndslokkere som selges i dag tilfredsstiller denne klassen. Valget er hvorvidt du skal velge en pulver eller væskeslokker. Vi anbefaler stort sett å velge en væskeslokker, slik at du unngår store og dyre sekundærskader dersom en pulverslokker utløses – ofte ved et uhell.

Flamex miljøslokker

Thermax har utviklet en egen Flamex miljøslokker hvor væsken er like skadelig som 6 liter vann. Apparatet har lang slokketid, og er like effektiv som en god pulverslokker. Vi leverer miljøslokkere i stort omfang til både private og det offentlige. Ikke minst har vi sett at både store og små borettslag velger Flamex miljøslokkere. Send oss gjerne en forespørsel neste gang ditt borettslag skal skifte ut, eller ha service, på brannslokkerne. Vi kan love både god service og pris på slokkeren, enten dere velger Flamex eller et annet alternativ.

Kun sertifiserte produkter

Vi leverer kun sertifiserte produkter fra produsenter som kan dokumentere produktenes egenskaper.

Manuelle slokkeanlegg

RELATERTE TJENESTER

SE ALLE TJENESTER

Branntetting

Brannisolering

Brannmaling